top of page

Samenwerking Fundashon Ultimo Deseo Aruba met Faith & Hope

Fundashon Ultimo Deseo Aruba (FUDA) is een stichting die is opgericht om laatste wensen te vervullen voor mensen in Aruba die terminaal ziek en bedlegerig zijn. Jong, oud, arm of rijk, FUDA is er voor iedereen!


In deze laatste fase zijn het vaak kleine verlangens die van onschatbare waarde zijn, maar die door de beperkte mobiliteit moeilijk vervuld kunnen worden. FUDA maakt deze wensen mogelijk! 


Renate Raven, Voorzitter van Fundashon Ultimo Deseo Aruba is ontzettend blij te kunnen mededelen dat zij met Dayron de Cuba, Directeur van Faith & Hope Medical Transport een samenwerkingsovereenkomst is aangegaan voor het ter beschikking stellen van een ambulance met chauffeur. 



Tijdens de wensvervulling gaan twee vrijwilligers van de stichting (chauffeur en verpleegkundige) met de persoon in kwestie in de ambulance van Faith & Hope op pad. Samen maken ze er een onvergetelijke dag van, waaraan niet alleen de persoon zelf, maar ook de dierbaren die erbij zijn, mooie herinneringen zullen overhouden.


Hoe gaat een wensaanvraag in zijn werk? Om een wens in te kunnen plannen is een ingevuld wensformulier nodig. Deze kun je vinden op onze website. Zodra het formulier bij ons binnen is, nemen onze wenscoördinatoren binnen 24 uur contact op en worden de mogelijkheden doorgesproken en de wens ingepland.


Ken jij iemand die wij mogen helpen met het vervullen van een laatste wens?

Vul dan het wensformulier in op onze website www.fuda-aruba.com. 


FUDA is een vrijwilligersorganisatie die volledig afhankelijk is van giften om wensen te laten uitkomen. Particulieren, organisaties of bedrijven kunnen helpen dromen te vervullen! Organiseer bijvoorbeeld een sponsorloop op school, plaats een spaarpot in je winkel, ga met collega’s aan de slag tijdens een leuke inzamelingsactie enz.

 

Wil je FUDA steunen door één of meerdere wensen te doneren? 

Maak een donatie over op:


Bank: CMB#65550908Swift: CMBAAWAXt.n.v. Fundashon Ultimo Deseo Aruba (vermeld altijd bij de omschrijving: “Gift aan FUDA” zodat het bedrag aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting). 


Iedere bijdrage, groot of klein, draagt bij aan het realiseren van wensen en wordt enorm gewaardeerd!

Comments


bottom of page